Jobba hos oss

Vi söker trafiklärare

Om Tomas Monells Trafikskolor AB

Vi är ett väletablerat utbildningsföretag med lång erfarenhet i trafikskolebranschen. Vi är verksamma i Västervik, Vimmerby och Kisa där vi utbildar på i stort sett alla behörigheter. Vi är med i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) och använder oss av deras material och har använt ”Elevcentralen Premium” sedan det lanserades 2015.

Hos oss är kollektivavtal och pensionsförsäkring en självklarhet! Här får du dessutom en timmes friskvård/per vecka på betald arbetstid.

Idag är vi totalt 10 anställda men vi siktar på att utöka verksamheten och därför söker vi dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa på B-behörighet, i bilen, och med allt vad det innebär, att kunna planera elevens utbildning, ge stöttning och råd och leda eleven hela vägen fram till körkortet.

Det är en fördel om du känner dig bekväm med att hålla teori i sal, kunna hjälpa till på kontoret, m.m.

Hos oss har du goda möjligheter till att kunna variera ditt arbete då vi utbildar på många behörigheter, har teoretiska utbildningar och finns på flera orter. Här finns också goda förutsättningar för dig att på sikt utvecklas och vidareutbilda dig inom yrket.

Din profil

Din tidigare erfarenhet spelar mindre roll. Vi jobbar med att hjälpa människor att utvecklas och det gäller även personalen. Det viktigaste är att du har ett positivt bemötande och att du är en lagspelare som kan samarbeta både med elever och övrig personal. Självklart är du godkänd och lämplig som trafiklärare enligt Transportstyrelsens krav.

Även du som studerar till trafiklärare är välkommen att söka.

Alla våra tidigare praktikanter har fått eller har erbjudits anställning hos oss.

Är du utbildad trafiklärare och vill hellre köra på F-skatt så kan vi lösa det med!

Vi erbjuder dig även boende med möjligheter till jakt och fiske i natursköna Kindabygden!

Välkommen med din ansökan!

Skicka cv och personligt brev till calle_monell@hotmail.com
eller ring Carl-Johan Monell, 0706 60 23 99

Rulla till toppen